Vendégkönyv

Dátum 2018.02.11

Feladó Mariann

Tárgy Sziasztok

Válasz

Borzasztóan szomorú vagyok 1 év telt el , hogy párom bent van !
Embertelen , hogy 1 év alatt meg se ölelhetem se egy puszi se semmi ,hál istennek már nem sok van hátra de aki ezt kitalálta ,hogy egy ölelést se lehet adni remélem kárpótlást kap az élettől

Dátum 2018.01.18

Feladó Kis Katalin

Tárgy Kapcsolattartói

Válasz

A párom most 2018.jan.11én ment be Baracskára a 25 nap fogház büntetését letölteni.De azóta semmit nem tudok róla.Persze sokak szerint biztos nem tűnik soknak ez a 25 nap...de nekünk igen.12 éve vagyunk együtt de külön sosem voltunk egy napot sem.Igy mondhatom azt hogy az ember teljesen kikeszül ebbe hogy semmit nem tudok.A kapcsolattartói még nem jött onnan.Információt telefonon nem adtak ki.Annyit mondott a hölgy ott Baracskán hogy nyomtassak ki egy olyan nyilatkozatot,töltsem ki és akár egy levelet is küldhetek benne.Nos ezt megtettem.Remélem hétvégén vagy tán hét elején már beszélhetünk telefonon.Vitt magával be pénzt telefonra hogy tudjon kauciót letenni érte.Csak azt nem értem miért húzzak halasszák ezeket a dolgokat.Akit szeretünk és akit szeretnek természetes hogy vágyik arra hogy tudja minden rendben van a szerettével.Izgulok én is rettenetesen.Tudom nem egyedi de ez borzasztó rossz és fájó.

Dátum 2018.01.15

Feladó Aggodom

Tárgy Mit mikor

Válasz

Sziasztok segitsetek nekem a parom 2 hete van bent azota 1 levelet kaptam kapcsolattartoival masnap hivtak is adategyeztetes miatt azotta semmi .....irtam azota neki mar tobbszor de semmi valasz nem erkezik be fizettem csekken a telefon kaukciot penzt vitt magaval valoszinu tolteni is tud ra... ha engedik vagy ez hogy mukodik ?? Mikor mennyi ido mire at megy az utalas nekem kedd van ra irva vagyis hnap mar telefonalhat ???

Dátum 2017.12.30

Feladó Hajnal

Tárgy információkérés!

Válasz

Sziasztok!

A kálváriánk fél éve kezdődött, azóta a kedvesem előzetes letartóztatásban van. Mivel egy hét múlva lesz a féléves tárgyalása és jelenleg ügyvéd nélkül maradtunk (anyagi források híján), az lenne a kérdésem, h mennyire fontos ez a féléves ülés? Neki lehet menni ügyvéd nélkül? (A vád kábítószer-kereskedelem különösen jelentős mennyiséggel). Mindenkinek köszönöm a válaszokat!!

Dátum 2017.10.27

Feladó Patrícia

Tárgy Egri bv

Válasz

Sziasztok.
24 én vonult be a párom 150nap elzárásra egerbe,elvileg onnan viszik makd tovább valahova. Ma kaptam a bv-től levelet. A telefonjának az aksija. Miért kuldhették ezt haza,amikir elvileg mindent elvesznek tole és elzárják, kapcsolattartoi levelet nem kaptam még,mégis tudták hova küldjék a telefon aksit. Honnan tudom meg hogy egerből elszalitották másik intézetbe? Kapcsolattartóit hány nap alatt küldik ki?
Köszönöm

Dátum 2017.09.06

Feladó Smithc309

Tárgy John

Válasz

I appreciate, cause I found just what I was looking for. You have ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye gkgeebecfbfgefed

Dátum 2017.09.04

Feladó Smitha519

Tárgy John

Válasz

Aw, this was a very nice post. In thought I want to put in writing like this moreover taking time and actual effort to make an excellent article but what can I say I procrastinate alot and not at all seem to get something done. dkddfdeekeagaffe

Dátum 2017.08.01

Feladó Heni

Tárgy Tanácsot kérek.

Válasz

Sziasztok. Légyszíves segítsetek ha tudtok. A tanácsotokat szeretném kérni. Ma van egy hete hogy a párom BAracskára bevonult. 90nap elzáráson van. Még azóta sem jelentkezett. Nem tudok róla semmi. És nagyon aggódom. Szerintetek miért nem jelentezik? Ez még belefér,hogy ez idáig nem írt? Vagy már ilyenkor kellett volna? Azt tudom hogy sajnos se pénzt se borítékot nem vitt magával. Ha Felhívom a börtönt akkor tudok róla információt kérni? Vagy inkább még várjak? A választ előre is köszönöm.

Dátum 2018.01.22

Feladó Kis Katalin

Tárgy Re:Tanácsot kérek.

Válasz

Szia.Párod mennyi idő után jelentkezett?Mett az én párom 25 nap fogházat kapot ...eltelt már 12 nap és még mindig semmit nem tudok.Pedig kapcs.tartóit is kuldtem be.

Dátum 2017.07.22

Feladó Lia

Tárgy Látogatás

Válasz

Sziasztok!
Mai látogatás egy döbbenet volt és nem csak számomra!! Miután leültünk közölték velünk,hogy a hozzátartozóval semmi féle testi kontaktus nem történhet még az ujja hegyét sem érinthetjük meg különben elvezetnek és megmotoznak és ez pici gyerekre is vonatkozik!!!! Ez csak a szombathelyi bv-ben van vagy máshol is változott a helyzet? Ha valaki tud válaszolni előre is köszönöm!